ICFSüperlig
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ICFSüperlig

İcanFootball Süperlig

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

FC Prison Break:2-1:Dream Team

+4
seco luıs
prison
eray48911
Admin
8 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

FC Prison Break:2-1:Dream Team Empty
MesajKonu: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 10:26 pm

FC Prison Break:2-1:Dream Team 311FC Prison Break:2-1:Dream Team 410
https://icfsuperlig.hareketforum.net
eray48911

eray48911

MesajKonu: Geri: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 10:28 pm

Buda Tuttu :yes:
eray48911

eray48911

MesajKonu: Geri: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 10:44 pm

afro

En son eray48911 tarafından Cuma Mart 19, 2010 3:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
prison

prison

MesajKonu: Geri: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 10:47 pm

biz maçlarda wcf de oynamayan arkadaşlara fırsat olsn diye yedek ağırlıklı çıkıyoruz iddaa oynayanların dikkatine...
seco luıs

MesajKonu: sadsadsadsad   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 10:49 pm

Prison geri çekilme feln bunlar hoş şeyler degil gereksiz yere tatsızlık cıkarmanın lüzumu yok kurallar belli ligde devam etmenizi isterim
prison

prison

MesajKonu: Geri: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 10:51 pm

oğuz sen 3 def le zevk alabiliyormusun??
highgodjunior

MesajKonu: :D   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 10:52 pm

iyi maçtı bence kurallar belliydi arkadaşlar sizden ricam maç kötü giderken çekiliyoruz demeyi bırakın ciddi bi lig ciddi oynansın
Yusuf Cor

Yusuf Cor

MesajKonu: Geri: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 11:10 pm

Amacımız Herkezin Dostluk Icerisinde Olabilicegi Bir Lig Ve Duzenleyen Arkadaslar Bastan sona Herkez Cok Ugrasiyoruz.. Ligden Cekilme Olayına Gelincede Her Takimin Kararina Saygı Duyariz Hakeden Ligi Basariyla Tamamlar Ve Vadedilen Ödülleri Alır..Kurallara Gelincede Resmi Forumda Ve Burda Kurallar Basindan Belli Vardi Kaldıki Macin Hakemi Bendim ve Mactan Oncede Her 2 Takım Kaptanına Bunu Odaya Yazarak Bildirdim.. 2 Takımıda Tebrik Eder Kalan Maclarinda Basarilar Dilerim..
http://www.balamsesli.com
prison

prison

MesajKonu: Geri: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimePerş. Mart 18, 2010 11:25 pm

olan olaylardan dolayı herkesten özür diliyoruz...
Alexugur

Alexugur

MesajKonu: Geri: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimeCuma Mart 19, 2010 1:26 am

Bu maçı bu haftanın derbisi olarak nitelendiriyordum nitekim öylede oldu.Kazanan takımı tebrik ederim.Yanlız Dream team oyle bır taktikle cıktıkı sahaya prısonun bunu cozmesı epey zaman aldı.Dream team takımını da uygulamıs oldukları daha onceden calıstıkları belli olan taktıkten dolayı kutlarım
highgodjunior

MesajKonu: alex   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimeCuma Mart 19, 2010 4:53 am

öncelikle teşekür ederim tebrikler için evet 2 3 4 taktiğini çalıştık elden geldiğincede uyguladık yakın zamanla daha başarılı olur die düşünüyorum 2 3 4 oynanabilir dendiğinden beri düşünüyodum zaten. alex senle konuşurken söylemedim o taktikle çıkıcağımızı süpriz olsun istedim çükü sende takımların bu taktiği uygulamasını istiyorsun eksiklerimiz vardı ama iyi maç oldu biraz konsantrasyon dağalması olmasaydı 1 er puanla ayrılcaktık neyse kısmet... önümüzdeki maçlara bakıcaz Very Happy ama hakikaten maçtan keyif aldım tüm maçlardan. maçlar böyle skorlarla bitince hakikaten anlam kazanıyo herkese sevgi saygı....
not: çınar (prisonfb) kardeşimi maçtan sonra yaptığmız konuşmada gösterdiği olgun tavırlar için kutluyorum.
Trevax

MesajKonu: Geri: FC Prison Break:2-1:Dream Team   FC Prison Break:2-1:Dream Team Icon_minitimeCuma Mart 19, 2010 6:19 pm

BEYLER BU AKSAM SAAT 21 DE HERKESİ TAKIM C ODASINADA TREVAX-YENİLMEZLER AKEDEMİSİ MAÇINA BELİOYRUM İLGİNEİZE TEŞEKÜÜRLER

FC Prison Break:2-1:Dream Team
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Prison Break mı Dream Team mı?
» 2. Hafta Fc Prison Break-Texas Supporters (Hükmen Prison Break )
» prison break ta gerginlik
» Albion Rovers mı Fc Prison Break mi?
» Trevax mı Dream Team mı?